02 MEI

Eindactiviteit

Bericht door Vrijmoedige Mustang

Beste ouders en leden,

Het is weer zover: we sluiten het scoutsjaar af met een leuke eindactiviteit!

 

Wat?

We gaan met de hele eenheid op uitstap naar Bellewaerde. Daarna overnachten we in het lokaal en genieten we op zondag van een overheerlijke brunch!

 

Wanneer?

Op zaterdag 24 juni spreken we af om 8 uur af in het lokaal. We installeren onze slaapplaatsen en vertrekken daarna naar Bellewaerde! Er wordt een bus voorzien die ons naar Bellewaerde brengt.

We overnachten in het lokaal en genieten op zondag nog samen van een brunch. Op zondag 25 juni om 14 uur kunnen jullie weer naar huis vertrekken.

 

Kostprijs?

€25 voor een heel weekend vol plezier!

We hebben erg ons best gedaan om de prijs zo laag mogelijk te houden. Heb je nog vragen ivm de kostprijs? Contacteer ons gerust! We willen alle leden er graag bij, laat de kostprijs je dus zeker niet tegen houden. We zoeken graag samen naar een oplossing.

 

Meenemen?

  • Slaapzak, kussen, eventueel dekentje
  • Slaapmatje/matras om op te slapen
  • Pyjama
  • Toiletgerief
  • Reserve kledij
  • Een handige rugzak voor onderweg met een regenjas, een lunchpakket, een drankje en een koekje.

 

Inschrijven is verplicht!

Je schrijft je in voor deze activiteit door iets te laten weten aan Springbok (0493/16.04.07) of Caraya (0496/20.94.01).

Je kan ons ook bereiken via reserveren@scoutslier.be .

Omdat we de tickets op voorhand moeten kopen, vragen we jullie om ten laatste op zondag 18 juni te laten weten of je meegaat of niet.

! Gelive het inschrijvingsgeld (€25) op de scoutsrekening te storten: BE57 0011 3837 6135 met de vermelding 'eindactiviteit 2017 + naam kind(eren)'.

 

We hopen dat iedereen erbij kan zijn!

Tot dan!

 

Groetjes,

De leiding!

 

26 SEP

Data eenheidsweekend + zomerkamp

Bericht door Vrijmoedige Mustang

Beste ouders

We geven jullie nu alvast de data voor ons eenheidsweekend en zomerkamp.

Ons eenheidsweekend zal dit jaar doorgaan van 18-20 november.

Ons zomerkamp is dit jaar terug in juli:
JVG's: 14-23 juli
Welpen: 17-23 juli
Bevers: 19-23 juli

Meer info volgt als de data dichterbij komen, maar noteer ze alvast in jullie agenda want wij willen iedereen erbij!

Veel groetjes, de leiding.

19 SEP

Badges op het hemd

Bericht door

Beste ouders,

Op onderstaande afbeelding ziet u waar u de badges op het (nieuwe) scoutshemd van uw kind moet naaien.

Veel plezier ermee en tot zondag in perfect uniform! :)

 

                      

19 SEP

Lidgeld

Bericht door Vrijmoedige Mustang

Beste ouders,

Het lidgeld bedraagt dit jaar opnieuw €40. Gelieve dit te storten op het rekeningnummer BE57 0011 3837 6135 met de vermelding 'lidgeld 2016-2017 + naam kind'.

Voor de leden van een groot gezin wordt de volgende regel gehanteerd: vanaf het derde kind aangesloten bij onze eenheid vragen wij een lidgeld van €35. Dit wil zeggen: de eerste twee kinderen betalen €40, vanaf het derde kind betaalt u €35 per kind.

Van het lidgeld gaat er €28 naar FOS nationaal voor de verzekering, de rest van het bedrag wordt gebruikt voor de ondersteuning van onze werking (tumbablad printen enz.).

Groetjes,

De leiding

14 SEP

Welkom bij Durendael

Bericht door

Wil je een keertje mee komen spelen met ons? Natuurlijk kan dat! We spelen samen met vriendjes en vriendinnetjes van onze leeftijd in takken. Van 5 tot 7 jaar ben je een bever en van 8 tot 11 jaar een welp. De Jong-Verkenners/Gidsen (12-14 jaar) en Verkenners/Gidsen (15-16 jaar) vormen samen onze oudste tak. Elke groep heeft zijn leidersploeg die instaat voor een leuke zondagnamiddag.

Wij komen normaal gezien elke zondag bijeen van 14u tot 17u in onze lokalen aan de Maasfortbaan. Een plannetje kan je iets verder op onze website terugvinden.

Ben je nieuwsgierig naar wat we volgende zondag gaan doen? Neem dan snel een kijkje bij de takprogramma’s die ook op deze website te vinden zijn (of weldra verschijnen). Soms kan het ook zijn dat we een andere dag samenkomen dus lees goed op voorhand de takprogramma’s een keer door.

Om te proberen hoef je nog niets te betalen. We spelen je gegevens door naar FOS Open Scouting en je bent automatisch 1 maand verzekerd. Daarna vragen we je wel om lidgeld te betalen. Dit bedraagt €40. Verdere onkosten zijn de aankoop van ons uniform, één keer per jaar gaan we op weekend en we eindigen in de zomervakantie met een spetterend zomerkamp.

Als je meer wil weten, kom dan eens proberen! Tot zondag!