26 SEP

Data eenheidsweekend + zomerkamp

Bericht door Vrijmoedige Mustang

Beste ouders

We geven jullie nu alvast de data voor ons eenheidsweekend en zomerkamp.

Ons eenheidsweekend zal dit jaar doorgaan van 18-20 november.

Ons zomerkamp is dit jaar terug in juli:
JVG's: 14-23 juli
Welpen: 17-23 juli
Bevers: 19-23 juli

Meer info volgt als de data dichterbij komen, maar noteer ze alvast in jullie agenda want wij willen iedereen erbij!

Veel groetjes, de leiding.

19 SEP

Badges op het hemd

Bericht door

Beste ouders,

Op onderstaande afbeelding ziet u waar u de badges op het (nieuwe) scoutshemd van uw kind moet naaien.

Veel plezier ermee en tot zondag in perfect uniform! :)

 

                      

19 SEP

Lidgeld

Bericht door Vrijmoedige Mustang

Beste ouders,

Het lidgeld bedraagt dit jaar opnieuw €40. Gelieve dit te storten op het rekeningnummer BE57 0011 3837 6135 met de vermelding 'lidgeld 2016-2017 + naam kind'.

Voor de leden van een groot gezin wordt de volgende regel gehanteerd: vanaf het derde kind aangesloten bij onze eenheid vragen wij een lidgeld van €35. Dit wil zeggen: de eerste twee kinderen betalen €40, vanaf het derde kind betaalt u €35 per kind.

Van het lidgeld gaat er €28 naar FOS nationaal voor de verzekering, de rest van het bedrag wordt gebruikt voor de ondersteuning van onze werking (tumbablad printen enz.).

Groetjes,

De leiding

14 SEP

Welkom bij Durendael

Bericht door

Wil je een keertje mee komen spelen met ons? Natuurlijk kan dat! We spelen samen met vriendjes en vriendinnetjes van onze leeftijd in takken. Van 5 tot 7 jaar ben je een bever en van 8 tot 11 jaar een welp. De Jong-Verkenners/Gidsen (12-14 jaar) en Verkenners/Gidsen (15-16 jaar) vormen samen onze oudste tak. Elke groep heeft zijn leidersploeg die instaat voor een leuke zondagnamiddag.

Wij komen normaal gezien elke zondag bijeen van 14u tot 17u in onze lokalen aan de Maasfortbaan. Een plannetje kan je iets verder op onze website terugvinden.

Ben je nieuwsgierig naar wat we volgende zondag gaan doen? Neem dan snel een kijkje bij de takprogramma’s die ook op deze website te vinden zijn (of weldra verschijnen). Soms kan het ook zijn dat we een andere dag samenkomen dus lees goed op voorhand de takprogramma’s een keer door.

Om te proberen hoef je nog niets te betalen. We spelen je gegevens door naar FOS Open Scouting en je bent automatisch 1 maand verzekerd. Daarna vragen we je wel om lidgeld te betalen. Dit bedraagt €40. Verdere onkosten zijn de aankoop van ons uniform, één keer per jaar gaan we op weekend en we eindigen in de zomervakantie met een spetterend zomerkamp.

Als je meer wil weten, kom dan eens proberen! Tot zondag!