04 OKT

Zomerkamp 2018

Bericht door Vrijmoedige Mustang

Beste ouders

De data voor de zomerkampen zijn eindelijk beslist!

Ook dit jaar zal ons zomerkamp doorgaan in juli.
De bevers en welpen gaan op kamp van 8 tot 15 juli.
De JVG's gaan van 19 tot 30 juli op kamp.

Onze JVG's gaan dit jaar op buitenlands kamp. Hier volgt nog een infoavond over zodat jullie over alles op de hoogte worden gebracht.

Veel groetjes, de leiding.

05 SEP

Startdag

Bericht door Vrijmoedige Mustang

19 SEP

Badges op het hemd

Bericht door

Beste ouders,

Op onderstaande afbeelding ziet u waar u de badges op het (nieuwe) scoutshemd van uw kind moet naaien.

Veel plezier ermee en tot zondag in perfect uniform! :)

 

                      

19 SEP

Lidgeld

Bericht door

Beste ouders,

Het lidgeld bedraagt dit jaar opnieuw €40. Gelieve dit te storten op het rekeningnummer BE57 0011 3837 6135 met de vermelding 'lidgeld 2017-2018 + naam kind'.

Voor de leden van een groot gezin wordt de volgende regel gehanteerd: vanaf het derde kind aangesloten bij onze eenheid vragen wij een lidgeld van €35. Dit wil zeggen: de eerste twee kinderen betalen €40, vanaf het derde kind betaalt u €35 per kind.

Van het lidgeld gaat er €29 naar FOS nationaal voor de verzekering, de rest van het bedrag wordt gebruikt voor de ondersteuning van onze werking (tumbablad printen enz.).

Groetjes,

De leiding

14 SEP

Welkom bij Durendael

Bericht door

Wil je een keertje mee komen spelen met ons? Natuurlijk kan dat! We spelen samen met vriendjes en vriendinnetjes van onze leeftijd in takken. Van 5 tot 7 jaar ben je een bever en van 8 tot 11 jaar een welp. De Jong-Verkenners/Gidsen (12-14 jaar) en Verkenners/Gidsen (15-16 jaar) vormen samen onze oudste tak. Elke groep heeft zijn leidersploeg die instaat voor een leuke zondagnamiddag.

Wij komen normaal gezien elke zondag bijeen van 14u tot 17u in onze lokalen aan de Maasfortbaan. Een plannetje kan je iets verder op onze website terugvinden.

Ben je nieuwsgierig naar wat we volgende zondag gaan doen? Neem dan snel een kijkje bij de takprogramma’s die ook op deze website te vinden zijn (of weldra verschijnen). Soms kan het ook zijn dat we een andere dag samenkomen dus lees goed op voorhand de takprogramma’s een keer door.

Om te proberen hoef je nog niets te betalen. We spelen je gegevens door naar FOS Open Scouting en je bent automatisch 1 maand verzekerd. Daarna vragen we je wel om lidgeld te betalen. Dit bedraagt €40. Verdere onkosten zijn de aankoop van ons uniform, één keer per jaar gaan we op weekend en we eindigen in de zomervakantie met een spetterend zomerkamp.

Als je meer wil weten, kom dan eens proberen! Tot zondag!